Skip to product information
1 of 3

CAVOK

Sparkling Zirconia Earrings

Sparkling Zirconia Earrings

Regular price €15,99 EUR
Regular price €34,99 EUR Sale price €15,99 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Shtojini pak shkëlqim stilit tuaj me këta vathë të bukur argjendi! Dizajni "timeless" i këtyre vathëve nuk do të dalë kurrë nga moda, duke i bërë ata aksesorë të përsosur për çdo veshje. Pavarësisht nëse visheni për një rast të veçantë ose thjesht i jepni pamjes suaj të përditshme një prekje glami, këta vathë argjendi do të lartësojnë stilin tuaj. 

Shipping & Returns

-Brenda Europës transporti bëhet përmes postës standarde dhe porosia mbërrinë në destinacion për 7-12 ditë. Kosto e transportit është falas.

-Brenda Kosovës transporti është falas dhe porosia mbërrinë për një ditë.

-Në Shqipëri porosia mbërrinë për 1-4 ditë dhe transporti kushton 2 Euro

Care Instructions

CAVOK ka garanci të kufizuar që mbulon defektet e prodhuesit për 1 vit pas datës origjinale të blerjes nga CAVOK ORA. Nëse pjesët e orës ose mekanizmi nuk funksionojnë siç duhet, ne do ta riparojmë ose zëvendësojmë produktin tuaj falas. Sidoqoftë, kjo nuk përfshin asnjë abuzim të orës që mund të vie nga përdoruesi.
Garancia nuk përfshin: dëmtimin nga uji, bateritë, dëmtimin aksidental të xhamit, gërvishtjet, dëmtimin e rripit ose vjedhjen. Dëshmia e blerjes kërkohet për të gjitha pretendimet e garancisë dhe kërkesat e shërbimit.

View full details

1 Vit Garanci

Orët tona të dorës vijnë me një garanci 1-vjeçare, duke ju siguruar besim në blerjen tuaj. Provoni cilësinë dhe mjeshtërinë e orëve tona dhe binduni se ne qëndrojmë pas tyre me garancinë tonë!

  • Transporti Gratis

    Për cdo porosi që tejkalon vlerën totale 60€, transporti brenda Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë është falas.