Skip to product information
1 of 5

CAVOK

CAVOK Black Night Eagle

CAVOK Black Night Eagle

Regular price €219,00 EUR
Regular price Sale price €219,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

The Black Night Eagle watch exudes sophistication and boldness with its deep black finish and striking red dial. The 3D eagle emblem on the dial stands as a testament to Albanian heritage, inspired by the courage and strength of the national symbol.

 The black color represents resilience and mystery, making it a perfect accessory for any occasion. This watch features a Miyota Japan Quartz Movement for accurate timekeeping and is constructed with 316L grade stainless steel for exceptional durability.

The sapphire crystal glass covering the dial ensures scratch resistance and long-lasting clarity. The case back showcases a 3D embossed Illyrian helmet, tying the design to Albania's rich history. It also comes with a 2-year warranty for added peace of mind.

Specifications:

- 42mm Case Diameter
- 3D Eagle on Dial
- Miyota Japan Quartz Movement
- 2 Years Warranty
- 316L Grade Stainless Steel
- Sapphire Crystal Glass
- Illyrian Helmet 3D Embossed on Case Back

Shipping & Returns

-Brenda Europës transporti bëhet përmes postës standarde dhe porosia mbërrinë në destinacion për 7-12 ditë. Kosto e transportit është falas.

-Brenda Kosovës transporti është falas dhe porosia mbërrinë për një ditë.

-Në Shqipëri porosia mbërrinë për 1-4 ditë dhe transporti kushton 2 Euro

Care Instructions

CAVOK ka garanci të kufizuar që mbulon defektet e prodhuesit për 1 vit pas datës origjinale të blerjes nga CAVOK ORA. Nëse pjesët e orës ose mekanizmi nuk funksionojnë siç duhet, ne do ta riparojmë ose zëvendësojmë produktin tuaj falas. Sidoqoftë, kjo nuk përfshin asnjë abuzim të orës që mund të vie nga përdoruesi.
Garancia nuk përfshin: dëmtimin nga uji, bateritë, dëmtimin aksidental të xhamit, gërvishtjet, dëmtimin e rripit ose vjedhjen. Dëshmia e blerjes kërkohet për të gjitha pretendimet e garancisë dhe kërkesat e shërbimit.

View full details

1 Vit Garanci

Orët tona të dorës vijnë me një garanci 1-vjeçare, duke ju siguruar besim në blerjen tuaj. Provoni cilësinë dhe mjeshtërinë e orëve tona dhe binduni se ne qëndrojmë pas tyre me garancinë tonë!

  • Transporti Gratis

    Për cdo porosi që tejkalon vlerën totale 60€, transporti brenda Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë është falas.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)