Skip to product information
1 of 5

CAVOK

CAVOK Eagle - The Golden Majesty

CAVOK Eagle - The Golden Majesty

Regular price €219,00 EUR
Regular price Sale price €219,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

The CAVOK Golden Majesty watch radiates luxury and grandeur, featuring a captivating gold dial with a black face that highlights a 3D eagle emblem.

This design is inspired by the opulence and pride of the Albanian royal heritage. The gold finish represents wealth and success, making it a distinguished choice for those who appreciate the finer things in life.

Equipped with a Miyota Quartz Movement, this watch offers precise and reliable timekeeping. It is made from 316L grade stainless steel, ensuring robustness and longevity. The sapphire crystal glass ensures the watch face remains scratch-free and clear over time.

The 3D embossed Illyrian helmet on the case back pays homage to Albania's storied past. This timepiece includes a 2-year warranty, showcasing its premium quality.

Specifications:

- 42mm Case Diameter
- 3D Eagle on Dial
- Miyota Quartz Movement
- 2 Years Warranty
- 316L Grade Stainless Steel
- Sapphire Crystal Glass
- Illyrian Helmet 3D Embossed on Case Back

- Free leather straps with red stitching

Shipping & Returns

-Brenda Europës transporti bëhet përmes postës standarde dhe porosia mbërrinë në destinacion për 7-12 ditë. Kosto e transportit është falas.

-Brenda Kosovës transporti është falas dhe porosia mbërrinë për një ditë.

-Në Shqipëri porosia mbërrinë për 1-4 ditë dhe transporti kushton 2 Euro

Care Instructions

CAVOK ka garanci të kufizuar që mbulon defektet e prodhuesit për 1 vit pas datës origjinale të blerjes nga CAVOK ORA. Nëse pjesët e orës ose mekanizmi nuk funksionojnë siç duhet, ne do ta riparojmë ose zëvendësojmë produktin tuaj falas. Sidoqoftë, kjo nuk përfshin asnjë abuzim të orës që mund të vie nga përdoruesi.
Garancia nuk përfshin: dëmtimin nga uji, bateritë, dëmtimin aksidental të xhamit, gërvishtjet, dëmtimin e rripit ose vjedhjen. Dëshmia e blerjes kërkohet për të gjitha pretendimet e garancisë dhe kërkesat e shërbimit.

View full details

1 Vit Garanci

Orët tona të dorës vijnë me një garanci 1-vjeçare, duke ju siguruar besim në blerjen tuaj. Provoni cilësinë dhe mjeshtërinë e orëve tona dhe binduni se ne qëndrojmë pas tyre me garancinë tonë!

  • Transporti Gratis

    Për cdo porosi që tejkalon vlerën totale 60€, transporti brenda Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë është falas.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)