Skip to product information
1 of 6

CAVOK

CAVOK - The Silver Eagle

CAVOK - The Silver Eagle

Regular price €169,00 EUR
Regular price €219,00 EUR Sale price €169,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

The Cavok Silver Eagle watch combines elegance and strength, featuring a stunning red dial adorned with a 3D eagle emblem that symbolizes power and freedom. Inspired by the Albanian flag, the vibrant red face stands out, encapsulating the spirit of Albania.

This watch is built with a high-quality Miyota Japan Quartz Movement, ensuring precise timekeeping. It is crafted from 316L grade stainless steel, offering durability and a sleek appearance.

The case back features a 3D embossed Illyrian helmet, adding a touch of historical significance. This timepiece comes with a 2-year warranty, guaranteeing its reliability and craftsmanship.

 

Specifications:

- 42mm Case Diameter

- 3D Eagle on Dial

- Miyota Japan Quartz Movement

- 2 Years Warranty

- 316L Grade Stainless Steel

- Illyrian Helmet 3D Embossed on Case Back

- 5 ATM Water Resistance

- 1 Extra Leather strap with red stitching included

Shipping & Returns

-Brenda Europës transporti bëhet përmes postës standarde dhe porosia mbërrinë në destinacion për 7-12 ditë. Kosto e transportit është falas.

-Brenda Kosovës transporti është falas dhe porosia mbërrinë për një ditë.

-Në Shqipëri porosia mbërrinë për 1-4 ditë dhe transporti kushton 2 Euro

Care Instructions

CAVOK ka garanci të kufizuar që mbulon defektet e prodhuesit për 1 vit pas datës origjinale të blerjes nga CAVOK ORA. Nëse pjesët e orës ose mekanizmi nuk funksionojnë siç duhet, ne do ta riparojmë ose zëvendësojmë produktin tuaj falas. Sidoqoftë, kjo nuk përfshin asnjë abuzim të orës që mund të vie nga përdoruesi.
Garancia nuk përfshin: dëmtimin nga uji, bateritë, dëmtimin aksidental të xhamit, gërvishtjet, dëmtimin e rripit ose vjedhjen. Dëshmia e blerjes kërkohet për të gjitha pretendimet e garancisë dhe kërkesat e shërbimit.

View full details

1 Vit Garanci

Orët tona të dorës vijnë me një garanci 1-vjeçare, duke ju siguruar besim në blerjen tuaj. Provoni cilësinë dhe mjeshtërinë e orëve tona dhe binduni se ne qëndrojmë pas tyre me garancinë tonë!

  • Transporti Gratis

    Për cdo porosi që tejkalon vlerën totale 60€, transporti brenda Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë është falas.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)