Skip to product information
1 of 5

CAVOK

CAVOK Eagle - Royal Heritage

CAVOK Eagle - Royal Heritage

Regular price €219,00 EUR
Regular price Sale price €219,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Cavok Eagle  - Royal Heritage watch is a blend of tradition and modernity, featuring a dark finish with a black dial and gold 3D eagle emblem.

This design draws inspiration from the deep historical roots and enduring legacy of Albania. The dark and gold combination signifies strength and nobility, perfect for those who value heritage and style. This watch is powered by a Miyota Quartz Movement for exceptional accuracy and reliability.

It is constructed from 316L grade stainless steel, ensuring it withstands the test of time.

The sapphire crystal glass covering the dial provides superior scratch resistance and clarity. The case back is adorned with a 3D embossed Illyrian helmet, linking the timepiece to Albania's ancient history. It also comes with a 2-year warranty, affirming its high quality and durability.

Specifications:

- 42mm Case Diameter
- 3D Eagle on Dial
- Miyota Quartz Movement
- 2 Years Warranty
- 316L Grade Stainless Steel
- Sapphire Crystal Glass
- Illyrian Helmet 3D Embossed on Case Back

- 1 Extra pair of Leather Straps included

Shipping & Returns

-Brenda Europës transporti bëhet përmes postës standarde dhe porosia mbërrinë në destinacion për 7-12 ditë. Kosto e transportit është falas.

-Brenda Kosovës transporti është falas dhe porosia mbërrinë për një ditë.

-Në Shqipëri porosia mbërrinë për 1-4 ditë dhe transporti kushton 2 Euro

Care Instructions

CAVOK ka garanci të kufizuar që mbulon defektet e prodhuesit për 1 vit pas datës origjinale të blerjes nga CAVOK ORA. Nëse pjesët e orës ose mekanizmi nuk funksionojnë siç duhet, ne do ta riparojmë ose zëvendësojmë produktin tuaj falas. Sidoqoftë, kjo nuk përfshin asnjë abuzim të orës që mund të vie nga përdoruesi.
Garancia nuk përfshin: dëmtimin nga uji, bateritë, dëmtimin aksidental të xhamit, gërvishtjet, dëmtimin e rripit ose vjedhjen. Dëshmia e blerjes kërkohet për të gjitha pretendimet e garancisë dhe kërkesat e shërbimit.

View full details

1 Vit Garanci

Orët tona të dorës vijnë me një garanci 1-vjeçare, duke ju siguruar besim në blerjen tuaj. Provoni cilësinë dhe mjeshtërinë e orëve tona dhe binduni se ne qëndrojmë pas tyre me garancinë tonë!

  • Transporti Gratis

    Për cdo porosi që tejkalon vlerën totale 60€, transporti brenda Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë është falas.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)