Ora

Orët e dorës dhe orët inteligjente janë dy lloje të orëve që janë bërë gjithnjë e më të popullarizuara vitet e fundit. Një orë dore është një pajisje tradicionale e matjes së kohës, e cila zakonisht mundësohet nga një lëvizje Quartz ose mekanizëm mekanik. Këto orë vijnë në stile të ndryshme, nga dizajnet klasike me rripa lëkure deri te kronografët sportivë.